A happy place to work – Ove

Har man varit på ett CONVENDUMs coworking spaces så har man utan tvekan stött på någon ur vår fantastiska servicepersonal. Men vilka är det som gör arbetet innan du som kund eller besökare kommer på plats?  I den här artikeln får vi får möta CONVENDUMs Chief Commercial Officer Ove Hansson som ansvarar för den totala försäljningen av bolagets hela tjänsteutbud.

”I sin helhet är det bolagets totala intäkter som är mitt arbetsområde och jag ansvarar för både marknad och försäljning. Marknadsteamet arbetar bl.a. med varumärket samt den taktiska marknadsföringen som genererar leads. Därefter tar kontorssäljare såväl som konferenssäljare vid och driver processen fram till avtalsskrivning innan överlämning sker till driften. En annan viktig del i arbetet är kundvårdsbearbetning och utveckling av vårt community samt den digitala försäljningen” säger Ove när han förklarar sin roll som CCO.

Det som Ove finner absolut roligast och mest givande i sin roll är att få hjälpa företag och människor att hitta nya lösningar.

”Att se medarbetare och affären utvecklas är delar som är riktigt roliga likväl som att hitta passande lösningar för våra kunder som gör att de kan fokusera på sin kärnverksamhet och bli mer nöjda och framgångsrika”

Ove är relativt ny till företaget och har jobbat i ett händelserikt första år fortsatt präglat av coronapandemins toppar och dalar.

Vad var det med CONVENDUMs verksamhet som fick dig till att vilja jobba här?

” Framför allt kändes som ett otroligt spännande företag som har ett erbjudande som ligger helt rätt i tiden och i och med pandemin har det blivit än mer relevant. Folk vill vara mer flexibla, kunna skala upp och skala ner efter behov och egentligen bara betala för det du faktiskt använder. Sen så tyckte jag att det var väldigt lockande och spännande att få vara med på en stark tillväxtresa i ett scale-up bolag som expanderar både i Sverige och utomlands ”

En rolig fråga att ställa Ove är om han, som i egenskap av kommersiell chef, har en favoritadress. Ove skrattar lite och säger att alla adresser har sin charm men att han personligen är förtjust i Katarinavägen 15 av två specifika skäl.

Dels har Katarinavägen 15 en bedårande utsikt. Sen är det även smidigt för mig som bor på Värmdö att ta mig dit. Men det finns givetvis flera fina enheter. Gävlegatan 16 är väldigt snygg och har alltifrån gym till takterrass. Även Kungsportsavenyn 21 är en läcker enhet med sitt centrala läge i Göteborg och att vi har hela byggnaden, från entréplan till våningen högst upp.”

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder.

Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev