A happy place to work – My

Något som kanske inte många av våra medlemmar tänker på är att CONVENDUM finns på 10-talet olika platser i Stockholm. Det bästa med detta är att du som medlem kan nyttja alla dessa kontor dygnet runt! Tre små coworking-pärlor som ligger i hjärtat av Stockholms centrala affärsdistrikt är de så kallade City-enheterna. Dessa är inga mindre än Regeringsgatan 48, Regeringsgatan 52 och Jakobsbergsgatan 16.

My Magnusson är Service Manager på Regeringsgatan 48 men jobbar nära i ett team tillsammans med servicepersonalen på Jakobsbergsgatan 16 och Regeringsgatan 52 där hon ofta är och hjälper till.

”Det som främst skiljer våra anläggningar från resten är att vi är mer familjära. På de större anläggningarna är det lättare att vara mer anonym. På de mindre enheterna ser vi medlemmarna mycket snabbare, de kan inte riktigt smita undan oss, så de öppnar upp sig ganska mycket och delar med sig och vill gärna ha råd och stöd.” Berättar My.

När My berättar om vad som är det bästa med hennes roll nämner hon direkt att man måste vara beredd på uppgifter både högt och lågt. Alltifrån rondering och städning kan behövas avbrytas om skrivaren strular eller kaffet tar slut.

”Det bästa med mitt jobb är att ingen dag är den andra lik. Du har alltid en plan för hur dagen ska vara, men sen så kan det alltid ändras om internet eller kaffemaskinen skulle sluta fungera. Men också beroende på hur medlemmarna mår. Har de en dålig dag så måste man finnas där lite mer och då får man sätta allt annat arbete åt sida. Vissa dagar vill de inte prata med en alls och då hinner man med andra saker.”

För många är coworking fortfarande ett relativt nytt koncept som har fått alltmer uppmärksamhet under pandemin. Det kan vara svårt att veta vad man behöver eller vad som skulle passa just ens egna företag när man letar efter sitt nya drömkontor. My tipsar lite kring hur man kan tänka.

”Ett tips är att gå runt på alla våra enheter, och hitta den som känns mest hemma och rätt för dig. Alla enheter har sin charm även fast vi har hög igenkänningsfaktor på alla våra kontor. Provsitt gärna och kolla vad vi har för mötesrum. Känn in om du behöver medlemskap eller kontor.”

My avslutar med att välkomna alla till det nya sättet att arbeta och framtidens arbetsplats.

”Välkomna till framtiden. Det är här man ska vara och detta kommer förmodligen vara din bästa arbetsplats. Vi ger er förutsättningar för att ni ska lyckas med ert arbete. Ni kan luta er tillbaka hos oss, och ni kan vara stjärnan i ert arbete så ser vi till att ni kan glänsa på bästa sätt. ”

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på Facebook, LinkedIn, Instagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev