A happy place to work – Mark

I somras öppnade Sveriges största Coworkingkedja CONVENDUM sitt nya flaggskepp på Kungsgatan 9 i Stockholm, och i samband med det även deras nya koncept: premiumkafét, CONVENDUM Coffee, i samma byggnad.

CONVENDUM Coffee är en social och levande mötesplats som idag finns på två centrala adresser i Stockholm, Vegagatan 14 vid Odenplan och på Kungsgatan 9 vid Stureplan.

Mark Mina är barista på CONVENDUM Coffee, Kungsgatan 9 och berättar att CONVENDUM är först i världen att erbjuda LavAzzas unika kaffeböna Kaffa.

“Kaffebönan heter Kaffa och är från Etiopien. Det är en kaffeupplevelse i världsklass, som en kram i koppen”, säger Mark Mina, barista på CONVENDUM Coffee.

Mark Mina kommer närmast från Bromma Flygplats och som även det är en internationell mötesplats.

“90% av alla som reser från Bromma Flygplats är företagare och många som reser därifrån är också medlemmar på CONVENDUM”, säger Mark Mina.

CONVENDUM Coffee är en del av CONVENDUMs design, är genomtänkt och professionellt. Caféet ligger i direkt anslutning till CONVENDUM Coworking Spaces som är Sveriges största Coworking aktör. Idag finns CONVENDUM på 21 adresser i centrala affärsdistrikt i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca. Efterfrågan fortsätter att öka och under 2023 öppnar CONVENDUM sex nya Coworking spaces.

“Varje dag kommer någon in till oss här på CONVENDUM Coffee och vill ha en visning av CONVENDUMs lokaler, det är jätteroligt”, säger Mark Mina.

Varför tror du att människor trivs på CONVENDUM och CONVENDUM Coffee?
“För att vi håller hög nivå på allt. Alltifrån service, inredning, mat och vi har världens bästa kaffe. Ett kafébesök på CONVENDUM Coffee är en upplevelse för alla sinnen”.

I mars öppnar nästa CONVENDUM Coffee upp i Spårvagnshallarna på Birger Jarlsgatan 57 i Stockholm.

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev