A happy place to work – Lisa

Lisa var till en början CONVENDUM medlem med sitt egna bolag och idag är hon Account Manager. Läs mer om Lisas spännande och utvecklande resa på CONVENDUM.

Hur kom du först i kontakt med CONVENDUM?
— Jag kom i kontakt med CONVENDUM redan 2019 när jag sökte efter ett representativt kontor till mitt nystartade bolag. Det kikades på ett flertal olika aktörer på marknaden men valet blev lätt efter jag besökt CONVENDUM på Nybrogatan 17. Allt kändes helt rätt, adressen, tonaliteten, designen, storleken på enheten, servicen från personalen på plats och inte allra minst övriga entreprenörerna som satt där. Dessvärre höll inte den idén hela vägen av olika anledningar men då jag redan hade ett upparbetat samarbete med CONVENDUM blev valet lätt när grundaren och tillika VD Håkan Jeppsson bad mig komma över till dem istället. Väl inne i CONVENDUM familjen har jag prövat lite olika roller vilket har varit både spännande och utvecklande.

Vilka synergieffekter ser du hos CONVENDUM?
— Oh det finns massor! Synergieffekterna är oändliga skulle jag säga. Vi sitter på Sveriges största affärsnätverk och min dröm är att arbeta exklusivt med detta. Vi har så otroligt många intressanta, kunniga och drivna människor och bolag som sitter hos oss. Jag verkligen brinner för att sammanföra människor där jag ser att det kan finnas potential till nya samarbeten eller varför inte en ny bekant med gemensamma intressen. Kanske är jag osvensk där från alla år utomlands men det är härligt när människor och idéer klickar i och nya oväntade resultat skapas.

Vad innebär din roll som Account Manager?
— Mina kollegor och jag är lite som trollkonstnärer där det gäller att skräddarsy olika lösningar för alla förfrågningar som kommer in. Det kan vara litet som stort och inom alla möjliga typer av branscher vilket gör mitt jobb otroligt spännande och varierande från dag till dag. Jag känner mig lyckligt lottad som dagligen får inblick i, förståelse och kunskap om alla dessa branscher och bolag. Det är otroligt berikande.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?
— Den börjar oftast på HK med avstämning och sedan följer jag upp nyinkomna leads. Jag brukar ringa då det är lättare att skapa kontakt och bilda mig en uppfattning om vad de söker. Pusslet börjar läggas och behoven målas upp. Sedan kommer det bästa av allt – att visa våra fina Coworking spaces.

 

Lisas arbete med att hjälpa bolag att fylla deras behov av framtidens kontorslösningar på både ett kostnadseffektivt och hållbart sätt beskriver hon som roligt, tufft och meningsfullt.

Hur är det att vara en del av CONVENDUMs expansionsresa?
— Det är roligt, spännande och tufft. Vi har högt satta mål men vi märker också att vi fyller ett nytt behov därute om hur framtidens kontor ska se ut. Vi får dagligen bevis på att flexibilitet är a och o för bolagen. Precis som en lunga kan bolagen andas i takt med marknaden och både snabbt och enkelt växla upp eller ner sin kontorsyta hos oss. Vi erbjuder vi ett hållbarare sätt att arbeta på då vi delar på resurserna här och bolagen betalar enbart för det de faktiskt nyttjar. Det känns både modernt och bra i hjärtat tycker jag.

Vad tror du att CONVENDUM betyder som mötesplats för medlemmarna och för människor i stort?
— Förutom det uppenbara i form av kostnadsbesparingar så får du kollegor över bolagsgränser, en service i världsklass, en representativ miljö för att attrahera rätt typ av samarbetspartner alternativt rekryteringar till det egna bolaget eller kanske hittar du en ny bekantskap som delar samma intressen. Behovet av flexibilitet växte fram under pandemin men vikten av det fysiska mötet blev ännu tydligare. Det händer något i det fysiska mötet som Teams (i all ära) inte kan ersätta.

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev