A happy place to work – Layana

I den här intervjuserien har vi tidigare fått möta både Service och Conference Managers, nu får vi nöjet att träffa Layana Hermes – Cavallius som jobbar som Quality Manager. Quality Manager är en ny roll på CONVENDUM men Layana själv har redan varit med på företagets resa sedan 2018. Resan började som Executive Assistant till CONVENDUMS VD Håkan Jeppsson, och våren 2020 gick hon under en tid in som Platschef för Gävlegatan 16. Men sedan årsskiftet 2022 han hon verkat i sin nya roll.

Den expansiva resa som CONVENDUM gör just nu innebär att våra befintliga Coworking spaces mer än någonsin behöver hålla den premiumstandard som våra medlemmar förväntar sig. Layana som har en bakgrund inom hotell vet att kvalitet är nyckeln till framgång.

’’ Som Quality Manager jobbar jag på att säkerställa vår skalbarhet genom att sätta interna och externa standarder tillsammans med kollegorna i operation, så att rutiner efterföljs och bibehålls över tid. Det gör att våra medlemmar känner igen sig på alla enheter och skapar på så sätt också en trygghet i att kvalitet och service är genomgående oavsett vart de väljer att vistas för dagen.”

CONVENDUM har just nu 11 adresser och adderar fyra nya bara under 2022. En stor del av Layanas arbete består också av att vara med i uppstarten av nyetableringar för att se till att de nya enheterna har förutsättningarna för att leverera service i samma premiumanda som de befintliga gör. Ett arbete som kräver tätt samarbete med övriga i organisationen, och en känsla för hur service fungerar som du bara får genom gedigen erfarenhet.

“Min arbetsplats är väldigt varierande eftersom jag går runt på alla enheter för att se till att vi behåller vår premiumstandard. Det är väldigt motiverande att få träffa alla, och att få vara stöd för Platscheferna. ”

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev