A happy place to work — Josefine

I år har Josefine Nilsson arbetat på CONVENDUM i fem år. Hon är Site Manager på CONVENDUM Birger Jarlsgatan 57 och är aktivt involverad i att skapa och stärka företagskulturen och främja sammanhållning och engagemang bland medarbetarna genom den interna eventgruppen. 

Berätta, vem är du och varför började du att arbeta på CONVENDUM?
Jag är uppvuxen i Karlshamn och flyttade till Stockholm 2016. Kort efter min flytt utbildade jag mig inom event och arbetade sedan som eventkoordinator i tre år. När jag stod i valet och kvalet att starta eget inom eventbranschen med tidigare kollegor eller börja arbeta på CONVENDUM valde jag CONVENDUM, något jag idag är väldigt tacksam för!

Under mindre än ett år har Josefine varit med att öppna upp två CONVENDUM-enheter, Vegagatan 14och Birger Jarlsgatan 57. En resa som hon beskriver som det mest lärorika och utvecklande yrkesmässigt hon varit med om.

Hur ser din CONVENDUM resa ut och hur har din roll utvecklats?
I år är det fem år sedan jag började att arbeta på CONVENDUM. Idag är jag Site Manage på CONVENDUM Birger Jarlsgatan 57 men min resa började som Service Manager på CONVENDUM Strandvägen 1 där jag senare blev Site Manager. 2022 fick jag förfrågan om att vara med som platschef och öppna upp CONVENDUM Vegagatan 14 vid Odenplan i Stockholm. Det var helt fantastiskt att få vara med när Vegagatan 14 gick från att vara en byggarbetsplats till ett Coworking space i toppklass. Alltifrån att koordinera entreprenader till att sätta ihop ett team med rätt personal för att sedan se alla fantastiska medlemmar flytta in. Ett år senare fick jag frågan om att öppna upp CONVENDUM Birger Jarlsgatan 57 och det var ett självklart ja. Nu har det gått ett år sedan vi öppnade upp CONVENDUM Birger Jarlsgatan 57 och i maj 2024 öppnade vi ännu en ny våning som ska få fyllas med härliga medlemmar!

Jag har ett team som jag är otroligt stolt över och som tillsammans med mig fått enheten att blomstra. Utöver det så är jag med och bygger en härlig företagskultur genom den interna eventgruppen. Vi är ett stort bolag som växer och vi är utspridda på olika CONVENDUM adresser, därför är det viktigt att vi skapar tillfällen att träffas och har roligt tillsammans.

Som du nämner har du varit med och öppnat upp nya enheter, vad är det roligaste med att öppna upp ett nytt Coworking space?
CONVENDUM Vegagatan 14 öppnade upp i mars 2022 och CONVENDUM Birger Jarlsgatan 57öppnade året därpå. Det är något speciellt med att öppna upp nya enheter och att gå helhjärtat in i ett projekt – man är med i alla delar och att får se det gå från start till mål. Att sedan bygga upp ett starkt team och tillsammans välkomna de första medlemmarna – det älskar jag! Just det är också något av det finaste med mitt jobb, att möta så mycket fantastiska medlemmar och se hur de integrerar med varandra och utvecklas som bolag. Det är ett jobb och en roll som verkligen ger mig så mycket energi och glädje!

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM erbjuder moderna och efterfrågade kontorslösningar för små och stora företag. CONVENDUMs erbjudande sträcker sig från Coworking, Private Office, Grand Office, Big Office, Exclusive Office, Enterprise Membership till Office Management. Gemensamt för de olika produkterna är premiumkontor I kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, café, gym, musikstudios och showrooms.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev