A happy place to work – Isabella

Att ha sin verksamhet hos CONVENDUM har flera framstående fördelar. Flexibla avtal och fina lokaler är nästan vedertagna aspekter, men vi jobbar även med att underlätta vardagen genom att bland annat erbjuda receptionstjänster, 24/7 access till alla anläggningar och träningsmöjligheter.

En av våra förmåner som vi är mest stolta över är den service som vi erbjuder på våra kontor. En självklarhet för att vi ska kunna erbjuda förstklassig och personlig service till våra medlemmar är att vi har professionell och duktig personal. Vår personal är på plats varje vardag under hela arbetsveckan för att ta emot och serva våra medlemmar och gäster.

Så vilka är egentligen våra servicestjärnor? Isabella Frank är en av våra eminenta Service Managers och jobbar på Gävlegatan 16 i Stockholm. Hon värnar om den vardagliga skötseln av anläggningen och ser till att dagens olika möten, besök och drift flyter på som det ska. Hon har jobbat på CONVENDUM sedan januari 2020 och arbetar i ett team tillsammans med tre andra kollegor. Isabella berättar lite för oss om hur hennes arbetsdag kan se ut.

Hur ser en vanlig dag ut på Gävlegatan 16?
Jag böjar med att öppna huset klockan 7. På våning 10 står jag ibland en kortis på terrassen och njuter av soluppgången som letar sig upp bland hustaken. Jag och mina kollegor teamar sedan ihop och dukar fram en uppskattad frukost i loungen, och får då också möjlighet att småprata och önska medlemmar god morgon. Bra start! Sedan är det möten bokade, kanske serverar vi lunch till en konferens, kokar en god cappuccino till en kaffesugen medlem, kodar lite passerkort och installerar en skrivare. Under dagen går vi kontinuerligt på våra 10 våningar för att se att alla har det bra och inte lider av kaffebrist, stannar och pratar lite. Vi avrundar med att preppa huset inför nästa dag så att vi kan leverera fin service till våra medlemmar även då!

Vad är det bästa med ditt jobb?
Det bästa med att vara Service Manager på CONVENDUM är att få skapa långvariga relationer med medlemmar. Ett annorlunda sätt att jobba med service än vad jag tidigare gjort. Vi har väldigt trevliga medlemmar som gärna stannar och pratar en stund, och blir som extrakollegor. En familjär gemenskap som gör det roligt att gå till jobbet. Förhoppningsvis är även jag en del av den helhet som gör att de trivs på sin arbetsplats.

Vad är nyckeln till en lyckad arbetsdag enligt dig?
Framför allt att ha bra kollegor där man jobbar som ett team. På CONVENDUM är ingen dag den andra lik så det gäller att man kan kommunicera och hjälpas åt. Att vara väl förberedd och steget före hjälper också till. Men med härliga medlemmar och grymma kollegor är det svårt att inte ha en lyckad arbetsdag.

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder.

Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev