A happy place to work – Fredrik

Fredrik Berglund är platschef på CONVENDUM Nybrogatan 17 som ligger i hjärtat av Östermalm i Stockholm. Den öppnade upp för snart 2 år sedan i Humlegårdens prestigefastighet.

Här erbjuder CONVENDUM premiumkontor och coworking ytor med frukost, AW, flexibla hyresavtal och förstklassig service i högkvalitativ miljö.

“Vi strävar efter att få en känsla av hotell lounge i vår lobby. CONVENDUM är ett premium service-företag som inte tummar på detaljerna,” säger Fredrik Berglund.

Fredrik har mångårig erfarenhet inom service och kommer närmast från hotellbranschen. Serviceupplevelsen är det viktigaste och att sätta andra människors behov i fokus.

“Service för mig är att ge och att få och vi får väldigt mycket uppskattning och kärlek från medlemmarna. På hotell träffade jag stamgäster ungefär fem gånger i månaden, på CONVENDUM träffar jag mina stamgäster åtta timmar om dagen, fem dagar i veckan. Vi lär verkligen känna medlemmarna och förstår olika människors behov. Jag har enormt roligt på jobbet!”

Hur ser en vanlig dag ut på Nybrogatan 17?

Vi börjar dagen med att duka upp frukostbuffén, vi förbereder för dagens konferenser och ser till att enheten är i bästa möjliga skick inför medlemmarnas ankomst. Vi är sedan redo att ta hand om alla medlemmar och gäster och se till att bistå med det vi kan göra för att de ska ha en så bra arbetsdag som möjligt. 

Vad innebär din roll som platschef?

I min roll som platschef tillgodoser jag medlemmarnas behov, hanterar diverse projekt utanför den dagliga driften, har personalansvar och ansvarig för att hålla budget mot kostnader och intäkter. Jag stöttar mina kollegor i deras stående arbetsuppgifter även deras personliga resa med att hitta deras vägar inom bolaget. Utvecklingsmöjligheterna på CONVENDUM är stora.

Vad tror du att CONVENDUM betyder för medlemmarna och för människor i stort?

Eftersom vi är ett all-inclusive co-working space och skapar en härlig arbetsmiljö, hjälper vi i förlängningen företag och arbetsgivare att få nöjdare medarbetare. Men ur ett större perspektiv är det sociala utbytet både med oss i personalen och med andra CONVENDUM medlemmar något jag tror betyder enormt mycket. När kontoret förändras i framtiden tror jag att vi har ett upplägg som troligtvis kommer att passa många, avslutar Fredrik Berglund.

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder.

Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Läs mer Läs mindre

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev