Viktigast av allt är våra medlemmar

CONVENDUMs mål är att dagligen leverera förstklassig och kvalitativ service till våra medlemmar och att säkerställa den dagliga skötseln och trivseln på våra coworking spaces. Vi vill att medlemmarna ska slippa tänka på allt som har med kontorsmiljön att göra och enbart kunna fokusera på er verksamhet. Därför är det så viktigt för oss att veta vad våra medlemmar tycker om oss så att vi kan fortsätt leverera service i världsklass.

CONVENDUM genomför årligen flera medlemsundersökningar för att se så att vår service och våra anläggningar möter våra medlemmars behov och förväntningar. Medlemsundersökningarna lyfter frågor relaterade till bemötandet från CONVENDUMs personal och standarden på faciliteterna.

Nöjda medlemmar under pandemin

Under våren 2021 genomfördes den senaste medlemsundersökningen, och trots pandemin har vi på CONVENDUM lyckats nå ett all-time-high-resultat med ännu fler nöjda medlemmar. Vi är väldigt stolta över att våra medlemmar trivs hos oss trots pandemins genomslag i samhället.

Under pandemiåret har vi jobbat aktivt med att smittsäkra CONVENDUMS anläggningar för att säkerställa att våra medlemmar känner sig trygga när de är på jobbet utan att för den sakens skull inte dra ner på servicekvaliteten. Utöver våra olika smittsäkringsåtgärder har vi även uppmuntrat våra medlemmar att sprida ut sig och nyttja alla våra öppna ytor och anläggningar för att minska onödig trängsel och onödigt resande i kollektivtrafiken.

Några utlåtanden från våra nöjda medlemmar:

Som medlem känner man sig alltid uppmärksammad av personalen och dem ger alltid förstklassig service.
– Medlem Kungsportsavenyn 21

Kombinationen av personal med hög servicenivå och mängden av riktigt fina lokaler gör CONVENDUM till bästa alternativet på den här marknaden.
– Medlem Västra Järnvägsgatan 3

Personalen är fantastisk! Ligger alltid steget före, tänker proaktivt och är genomprofessionell.
– Medlem Regeringsgatan 48

Mycket trevlig kompetent personal som är tillgängliga, professionella och lyhörda. Ger det lilla extra i alla lägen.
– Medlem Biblioteksgatan 29

Jennie Håkansson, Director of operations på CONVENDUM, hälsar och tackar för de fina betygen.

”Vi är oerhört stolta över det fina resultatet som visar att våra medlemmar verkligen trivs här på CONVENDUM. Det skulle inte vara möjligt utan våra medarbetare som med sitt otroligt fina engagemang ger det bästa bemötandet”

 

Är du nyfiken på CONVENDUM?

Kontakta oss för en visning för att uppleva våra anläggningar med egna ögon.

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på Facebook, LinkedIn, Instagram och YouTube.

Get in touch with us

Feel free to book a tour at CONVENDUM.

Fill out the form below or give us a call at +46 (0)10 510 08 88 or send an email to info@convendum.se

Get contacted

Fill out the form, give us a call at +46 (0)10 510 08 88 or send an email to info@convendum.se and we will contact you shortly.

Get in touch with us

The title goes here

Newsletter