Lavazza blir ny samarbetspartner till CONVENDUM

Sveriges största coworking-kedja CONVENDUM inleder nu ett samarbete med Lavazza Sverige där Lavazza blir kaffeleverantör till CONVENDUMs nya cafékoncept CONVENDUM Coffee som under året öppnar på flera centrala adresser i Stockholm. Tillsammans ska Lavazza och CONVENDUM förhöja kaffeupplevelsen när man dricker en kopp och hoppas kunna bidra med det lilla extra för att öka kännedomen för hur riktigt bra kaffe ska smaka.

I samband med att CONVENDUM fortsätter växa, med ett nytt Coworking Space på Vegagatan 14 vid Odenplan, ingår nu Lavazza ett samarbetsavtal med CONVENDUM där fokus kommer ligga på att erbjuda ett kaffekoncept utöver det vanliga. Från och med mitten av mars kan både CONVENDUMs medlemmar och externa gäster njuta av gott premiumkaffe från Lavazza.

— För oss på Lavazza är det väldigt inspirerande att samarbeta med CONVENDUM, som har en tanke, en röd tråd i allt de erbjuder sina medlemmar och gäster. Tillsammans kommer vi att kunna erbjuda en kaffeupplevelse som sträcker sig långt bortom bara en god kopp kaffe, säger Sara Hjälmås, Key Account Manager på Lavazza Sverige.

Fokus kommer ligga på att utveckla ett kaffekoncept där Lavazza, på CONVENDUMs markplanscenter ska leverera ett koncept baserat på en miljö som inspirerar, med utgångspunkt i upplevelsen från våra mänskliga sinnen så som smak, doft och utseende. CONVENDUMs caféer kommer att utrustas med en maskinpark baserat på funktionalitet och utseende – och givetvis kommer Lavazzas bästa premiumkaffe att erbjudas.

—Vi är väldigt glada över vårt framtida samarbetsavtal med Lavazza i samband med vår fortsatta expansion i Stockholms innerstad. Vi ser samarbetet som en stor möjlighet för oss att erbjuda en premiumupplevelse av ett kaffe i världsklass för våra medlemmar och externa gäster. Vi skapar en miljö att trivas i och samtidigt erbjuds trygghet och bekvämlighet. Lavazza är mycket mer än en kopp kaffe och de tänker på helheten för att ge kunden den bästa upplevelsen, säger Håkan Jeppsson, VD på CONVENDUM.

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagslägenheter. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Get in touch with us

Feel free to book a tour at CONVENDUM.

Fill out the form below or give us a call at +46 (0)10 510 08 88 or send an email to info@convendum.se

Get contacted

Fill out the form, give us a call at +46 (0)10 510 08 88 or send an email to info@convendum.se and we will contact you shortly.

Get in touch with us

The title goes here

Newsletter