CONVENDUM slår upp portarna på Odenplan

Den 14:e mars öppnar CONVENDUMs upp ett nytt Coworking space, den här gången vid Odenplan på Vegagatan 14. Coworking spacet är fördelat på sju våningsplan med bland annat flera terrasser och ett publikt café. Läget precis vid Odenplans alla knutpunkter gör att man på bara ett par minuters promenad kommer ner till både pendel-, tunnelbana- och busstation.

Med sina nästan 4 000 kvadratmeter kommer CONVENDUM att kunna erbjuda Coworking, privata kontorsrum, lounge samt konferens- och mötesrum tillsammans med en premiumservice i världsklass. Öppningen på Odenplan blir den första av flera nyetableringar under 2022.

Vi är otroligt nöjda över att kunna fortsätta vår expansion ytterligare i Stockholm då vi ser att efterfrågan på flexibla kontor hela tiden ökar. Vi fortsätter också att bygga på systemet för våra befintliga medlemmar som från och med 14:e mars får access till ett nytt Coworking space vid en av innerstans mest centrala knutpunkter. Odenplan, och Vegagatan 14, är en geografiskt optimal placering med tanke på den förbindelse som finns mindre än ett stenkast bort med pendeltåg, tunnelbana och buss som gör det enkelt och smidigt för alla att ta sig hit” – Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

I samband med öppning av Vegagatan 14 lanseras även CONVENDUMs nya koncept, CONVENDUM Coffee, där både medlemmar och externa gäster kommer att erbjudas en kaffeupplevelse ut över det vanliga.

CONVENDUM Coffee kommer att vara ett komplement till våra Coworking spaces som alla kan ta del av och där det kommer att vara möjligt att beställa kaffe av allra högsta kvalité samtidigt som du befinner dig i en härlig CONVENDUM-miljö. Precis som på våra andra Coworking spaces kommer vi att fortsätta leverera en högklassig service för att våra gäster ska få en så bra upplevelse som möjligt” – Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

Vegagatan 14 blir tillgänglig för CONVENDUMs medlemmar den 14:e mars.

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagslägenheter. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Get in touch with us

Feel free to book a tour at CONVENDUM.

Fill out the form below or give us a call at +46 (0)10 510 08 88 or send an email to info@convendum.se

Get contacted

Fill out the form, give us a call at +46 (0)10 510 08 88 or send an email to info@convendum.se and we will contact you shortly.

Get in touch with us

The title goes here

Newsletter